Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перші бейбі-бокси у Хустському районі отримали 34 породіль.

Дата: 11.10.2018 16:14
Кількість переглядів: 652

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.З вересня цього року українським урядом уперше запроваджено такий вид допомоги для новонароджених - «пакунок малюка». До нього входять найнеобхідніші речі для немовляти, а також друковані матеріали для мами з інформацією про догляд за немовлям.

Управлінням соціального захисту населення районної державної адміністрації у вересні місяці 2018 року отримано першу партію «пакунка малюка» в кількості 34 одиниць та видано мамам, які народили дітей, починаючи з 1 вересня 2018 року і не могли отримати в пологових будинках через відсутність у наявності «пакунків малюка».

 

На фото:
Головним спеціалістом відділу праці та зайнятості населення Переу Тетяною Омелянівною видано «пакунок малюка» Флейсі Ларисі Юріївні жительці с. Олександрівка.

Всі матусі, отримавши таку допомогу - задоволені! Їхні очікування справдилися! Переглянувши всі речі, підтверджують, що вони справді є найнеобхідніші для дитини у перші місяці життя.

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.Довідково:

Бейбі-бокс складається з найнеобхіднішого для немовляти на першому місяці життя. Вага пакунку – 14 кілограмів, а сама коробка може слугувати переносним ліжечком у перші місяці життя. Всього в пакунку 25 товарів – підгузки, засоби для догляду за новонародженими, пелюшки, термометри для тіла та води, бавовняні шапочки, повзунки, комбінезон, ковдра, прокладка для лактації, рушник, іграшка-брязкальце тощо.

«Пакунок малюка» є безповоротною адресною соціальною допомогою та видаватиметься по одному на кожну дитину. Отримати його зможуть мати, батько, родичі або патронатний вихователь новонародженої дитини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь