Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ознайомлення умовно засуджених осіб з актуальними вакансіями, перспективами працевлаштування

Дата: 08.09.2020 09:41
Кількість переглядів: 925

07 вересня 2020 року у Хустському Фото без описурайонному відділі з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України разом з представниками центру вторинної правової допомоги відбулася зустріч із умовно засудженими особами. Мета заходу: інформування про права та обов’язки у сфері реалізації права на працю, соціальний захист у сфері зайнятості, можливості та послуги державної служби зайнятості, ознайомлення з актуальними вакансіями, перспективами працевлаштування.

Присутні ознайомилися з інформацію про можливість працевлаштування на територій регіону та за його межами, професійного навчання, залучення безробітних громадян до громадських робіт, які організовуються саме для додаткового стимулювання мотивації до праці та матеріальної підтримки і виконуються на добровільних засадах, а також про можливостіпсихологічної підтримки та професійної орієнтації.

Фото без описуЗустріч проводилася у формі бесіди під час якої профорієнтатор центру зайнятості відповіла на запитання та допомогла зрозуміти, що робота є для тих хто дійсно хоче її знайти та працювати.

Профінформаційними послугами охоплено 8 осіб з числа умовно засуджених.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь