Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАРАДА

Дата: 07.09.2020 18:05
Кількість переглядів: 923

Фото без описуТрадиційно, на початку нового робочого тижня голова Хустської  районної державної адміністрації провів планову нараду з керівниками структурних підрозділів РДА та розпорядниками бюджетних коштів.

Так, керманич району проаналізував  стан освоєння бюджетних коштів відповідно до рішеннядвадцять восьмої сесії Хустської районної ради . Він наголосив на необхідності своєчасного опрацювання бюджетних питань головними розпорядниками та поставив контроль за проведенням зазначених процедур на фінансове управління райдржадміністрації з проханням щоденного моніторингу виконання.

Також, Віктор Михайлович порушив питання стану готовності об’єктів, включених до національної програми «Велике будівництво».Фото без опису Як запевнив в. о. начальника відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури та цивільного захистуВ. Чопей, - наразі в амбулаторіях с. Нижній Бистрий та с. Березово підрядники виконують внутрішні будівельні роботи і обидва заклади, по плану, до 1-го жовтня мають бути готовими. Однак, у с. Нижній Бистрий є проблема забезпечення водою, варіанти її вирішення будуть розглянуті у робочому порядку.

Фото без описуТакож, заслухав інформацію начальника відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації О. Летки про співпрацю з районною, селищною та сільськими територіальними виборчими комісіями та акцентував увагу на важливості розміщення та поширення через офіційний веб-сайт РДА всіх законодавчих актів та нормативних документів, що стосуються інтересів виборців. Фото без опису

В ході даної наради, також обговорено:

- комісійне зарахування дітей у заклади інституційного догляду;

- процес реєстрації автомобілів швидкої допомоги та отримання медичного обладнання телемедицини;

- роботу культурної сфери, архівного відділу та сектору режимно-секретної, мобілізаційної і оборонної роботи та з питань взаємодії з правоохоронними органами.

Керівник апарату Хустської РДА, Віталіна Петровська, вчергове наголосила колегам на дотриманні виконавської дисципліни стосовно якісності та повноти виконання завдань, в розрізі кожного пункту, визначеного розпорядчими та директивними документами облдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь