Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАРАДА

Дата: 31.08.2020 16:54
Кількість переглядів: 764

Фото без описуНовий голова Хустської районної державної адміністрації Віктор Сабадош розпочав робочий тиждень із наради з керівниками структурних підрозділів.

Зокрема, Віктор Михайлович пересвідчився у готовності закладів освіти до старту нового навчального року, у концепції Нової української школи із врахуванням умов адаптивного карантину. Так, начальник відділу освіти,  Михайло Калинич доповів, що очолювана ним структура активно працює у цьому напрямку. Наразі закуплено більшу частину необхідного інвентаря та обладнання, інше – в процесі проведення тендерних закупівель.

Також, керівник району поцікавився веденням робіт у рамках державної  програми «Велике будівництво», а саме: зведення амбулаторій у с. Березово та  с. Н.Бистрий. Вже цієї середи він запланував робочу поїздку в зазначені села для зустрічі з підрядниками, проектантами і представниками технагляду.

Віктор Михайлович звернув увагу на підготовку до опалювального періоду. Зокрема, проаналізував хід призначення населенню субсидій. 

З даного питання начальник управління соцзахисту МихФото без описуайло Мойсей проінформував наступне .

З січня 2020 року до управління за призначенням субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг звернулося – 755 сімей .

З травня 2020 року управління самостійно здійснило призначення житлової субсидії на наступний термін – 2558 сім’ям (для домогосподарств, які отримували житлову субсидію у попередньому сезоні) .

Кількість домогосподарств, яким відмовлено у призначенні субсидій з 01.05.2019 (з числа перехідних) за наявності простроченої заборгованості з оплати послуг, у зв’язку  із зміною складу зареєстрованих осіб, зміною статусу та у зв’язку зі смертю одержувача – 50 сімей .

З 01.05.2020 р.  вперше, за новим порядком, за поданням нових заяв та декларації за призначенням житлової субсидії звернулося – 294 сім’ї , з них:

-призначено житлову субсидію – 212 справ;

- відтерміновано розгляд до надходження даних від комунальних та інших служб – 62 справи;

- перебувають в опрацюванні – 20 справ.

Кількість домогосподарств, які станом на 01.01.2020 року отримують субсидію на оплату житлово-комунальних послуг (у тому числі, які одержують субсидію на СГТП) – 2738 справ, з них у готівковій формі – 2738, у безготівковій – 0.

З січня 2020 року субсидію на придбання твердого палива (готівкою) призначено 459 сім’ям на загальну суму – 1783 тис. грн., заборгованість по виплаті відсутня.

Станом на 01.08.2020  року чисельність пільговиків складає  20 744;
діючі пільги  4 201 .

         В ході обговорення охоплено також питання співпраці відділу державного реєстру виборців з територіальною виборчою комісією, роботу сфери культури району, центру надання адміністративних послуг та ін.

         Наголошено на дотриманні виконавської дисципліни, вчасного реагування та надання відповідей на листи з контрольними термінами виконання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь