Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ТЕБ та НС

Дата: 25.08.2020 13:00
Кількість переглядів: 497

20 серпня 2020 року під головуванням в. о. голови Хустської РДА Віктора Сабадоша, пройшло засідання районної комісії ТЕБ та НС.Фото без опису

 На ньому проаналізовано роботу закладів охорони здоров’я, зокрема, заслухано та взято до уваги інформацію представників: КНП "Хустська центральна районна лікарня ім. Віцинського Остапа Петровича" Хустської районної ради Закарпатської області Нікітіна О.В., КНП «Хустський центр первинної медико-санітарної допомоги» Хустської районної ради Закарпатської області Кекерчинь Е.Е., Управління Держпродспоживслужби в Хустському районі Пекаря І.М. та Хустської районної філії державної установи «Закарпатський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Караслай М.М.

Фото без описуВ результаті вирішено:

  • Працівникам Національної поліції та Держпродспоживслужби суттєво посилити контроль за дотриманням санітарних норм та карантинних обмежень на території району;
  • Керівникам закладів медичної галузі продовжувати щоденно проводити моніторинг захворюваності та інформувати про її стан.
  • На територіях району  забезпечити чітке дотримання протиепідемічних заходів, особливо при проведенні святкувань та урочистостей у приміщеннях (залах) закладів громадського харчування, релігійних (церковних) обрядів, богослужінь у приміщеннях храмів тощо.
  • У разі ускладнення епідемічної ситуації невідкладно забезпечити прийняття рішень щодо запровадження додаткових обмежувальних заходів у відповідності до вимог чинного законодавства.
  • Забезпечити матеріальними ресурсами заклади охорони здоров’я у період підйому захворюваності на ГРВІ, грип та СОVID-19, включаючи наявність запасу противірусних та протимікробних препаратів, дезінфікуючих засобів, засобів індивідуального захисту медичних працівників , у кількості не менше місячного його запасу;Фото без опису

Наразі, Хустщина залишається у жовтій зоні адаптивного карантину. Але, ситуація напружена. Щоденно фіксують нові випадки захворюваності на COVID-19. Вкотре, влада закликає громадян бути свідомими та берегти своє здоров’я, користуватися засобами індивідуального захисту та дезінфекторами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь