Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День Державного Прапора  та 29 річниця незалежності України

Дата: 24.08.2020 20:36
Кількість переглядів: 607

«МИ РІЗНІ, АЛЕ ЄДИНІ!»

Під таким гаслом Хустщина відзначила  День Державного прапора  та 29 річницю Незалежності України.Фото без опису

Новий день народження нашої країни розпочався з підняття національного стягу перед адмінбудинком Хустської районної ради. Цю почесну місію виконали представники міськрайонної організації Українського Союзу воїнів-афганців: Дзяпко Ю.І. та Величко С. М.

Урочисте зібрання пройшло в сесійній залі Хустської районної ради за безпосередньої участі керівництва району, начальників управлінь, відділів РДА та райради, керівників установ та організацій, силових структур, з дотриманням карантинних норм.

Фото без описуЗ вітальним словом виступили виконуючий обов'язки голови Хустської районної державної адміністрації Віктор Сабадош та заступник голови Хустської районної ради Михайло Біляк. У своїх промовах вони наголосили на важливій ролі нашого краю у процесі національного державотворення та становлення демократичної, незалежної, європейської держави та неоціненний вклад наших земляків у розвиток України. Відтак, вже традиційно, з нагоди важливого державного свята, на знак народної пошани, вручили нагороду «Гордість Хустщини» двом землякам: Соломасі М. Ф. (директору ТОВ «Тюльпан», заступнику голови Хустської міськрайонної ради ветеранів України) та Хмарі М.Ю. (директору ТОВ «Хустська ПМК», члену ради старійшин при голові Хустської районної ради). Також нагородили грамотами та подяками працівників різних галузей за особистий вклад у розвиток району.

В ході урочистостей хвилиною мовчання вшанували пам’ять борців за незалежність нашої держави.

Фото без описуСвято було наповнене патріотичним змістом, прикрашене художніми виступами та завершилося спільною молитвою за Україну і покладанням квітів до пам’ятника Тараса Шевченка.

Перейшовши позначку «29» ми наблизилися до ювілейної дати – 30 річчя незалежної України. Нехай же цей рік стане знаковим для всієї країни, для громад і окремих людей. Це чудова нагода створювати об’єкти інфраструктури і публічні простори, парки, сквери, музеї, театри, розпочинати соціальні та мистецькі проекти й започатковувати різноманітні ініціативи, направлені на спільне благо, готуватися до відзначення ювілею нашої незалежності на найвищому рівні.

Майбутнє країни – в руках кожного з нас.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь