Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЛІКАРНЯ У ВІЛЬШАНАХ ОТРИМАЛА ДОПОМОГУ ВІД «БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ ВІЙСЬКОВОЇ СОЛІДАРНОСТІ «ФРАНЦІЯ – УКРАЇНА»

Дата: 14.08.2020 09:38
Кількість переглядів: 618

У рамках співпраці Закарпатської облдержадміністрації з громадською організацією «Благодійний фонд військової солідарності «Франція – Україна», обласна психіатрична лікарня в селі Вільшани на Хустщині отримала благодійний вантаж. 

Так, під час нещодавньої зустрічі з першим заступником голови облдержадміністрації Олегом Коцюбою, благодійники з Фонду цікавилися, де наразі потрібна їхня допомога. Їх увагу звернули на лікарню у Вільшанах. На сьогодні тут перебуває понад сто пацієнтів, переважно літні люди. Більшість з них фізично не можуть про себе подбати і потребують особливого догляду. 

Волонтери контактували з керівництвом лікарні і вивчили потреби закладу. Благодійниками було закуплено: засоби особистої гігієни (930 штук); одноразові медичні маски (2000 штук); постільну білизну (простирадла, наматрацники); каструлі об’ємом 10, 15 і 20 літрів; дезинфікуючі та очисні засоби (понад 70 кг); рукавиці (200 штук); столик; вішалка; вентилятори; ходунки-рамки на колесах; накладки на унітаз. 

Обласною державною адміністрацією зі свого боку було вирішено питання щодо забезпечення додаткового транспортного засобу для транспортування вантажу у Вільшани. 

Перший заступник голови облдержадміністрації Олег Коцюба подякував волонтерам, керівникам Фонду – Сергію Шишканинцю, Ролану Альфонсу Еланже, Андре Пальяні Антімо та Власті Рейпаші – за оперативно надану благодійну допомогу закладу. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь