Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НОВІ АВТОМОБІЛІ ДЛЯ СІМЕЙНИХ ЛІКАРІВ

Дата: 06.08.2020 11:42
Кількість переглядів: 1254

Фото без опису  Медична реформа первинної медицини впроваджується не тільки в містах, а і у селах. У минулому році за Програмою підтримки сільськоі медицини ми отримали 4 автомобілі. Цього разу за рахунок субвенціі з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров'я у сільській місцевості було закуплено ще 4 нові автомобілі Renault Duster амбулаторіям с.Сокирниця, с.Залом, с.Данилово, с.Золотарево Хустського району. До кінця року очікуємо отримати ще 6 автомобілів.

Відтак, ключі від седану «Renault Duster» медичним працівникам вручили: в.о. голови Хустської районної державної адміністрації Сабадош В.М., голова Хустської районної ради Іванчо Ю.О., заступник голови Хустської районної ради Біляк М.М. та депутати обласної ради Білецький М.З. та Губаль В.І.Фото без опису

Забезпечення службовим автотранспортом – це один із основних кроків розвитку первинної медичної допомоги у сільській місцевості. Нове авто значно полегшить та покращить роботу сімейних лікарів. Оперативність та комфорт мають стати звичними речами Фото без описудля сільської медицини. Тепер лікарям буде легше виконувати свою роботу, обслуговувати виклики, перевозити хворих, які не потребують перевезення в лежачому стані, на вторинний рівень для надання медичної допомоги.

Хочеться відзначити, що реалізація відбулася саме за сприяння голови Закарпатської ОДА Олексія Петрова та обласних депутатів Мирослава Білецького та Василя Губаля.

Керівники амбулаторій вдячні за такий цінний подарунок для первинної ланки Хустського району.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь