Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВЕБІНАРИ платформи GREEN MIND

Дата: 16.06.2020 15:08
Кількість переглядів: 581

З 19 квітня 2020 року вступив у дію прийнятий Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель».

Закон містить багато змін, зокрема щодо застосування у критеріях технічних специфікацій вимог до екологічних характеристик закуповуваних товарів, послуг чи робіт, зняті обмеження умов застосування нецінових категорій. Зокрема, замовник може застосувати екологічні нецінові категорії на підтвердження чітко визначених характеристик предмета закупівлі.

Фото без описуПлатформа для сталого розвитку GREEN MIND продовжує серію вебінарів, присвячених темі можливих вимог до екологічних характеристик різних категорій товарів  і послуг, переваг та методів їх застосування а саме:

18 червня  натуральні харчові продукти і напої;

23 червня  меблі та вироби з деревини;

25 червня зелений офіс.

Вебінари дозволять підвищити рівень знань ,щодо застосування можливих категорій якості, безпеки, екологічних та інших характеристик до чітко визначених категорій продукції

Учасники вебінарів отримують роз’яснення і рекомендації, формування вимог і практичні приклади їх застосування, а також сертифікати про підвищення кваліфікації.

Сертифікати про підвищення кваліфікації будуть видані Інститутом екологічного управління та збалансованого природокористування у партнерсві з Державною екологічною академією післядипломної освіти та управління.

Участь – БЕЗКОШТОВНА

Реєстрація відкрита до 17 червня, 15:00 год. за посиланням: https://bitly.su/3VQk2JVH


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь