Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Позапланове засідання комісії з питань техногенно-екологічноії безпеки та надзвичайних ситуаці

Дата: 29.03.2020 16:13
Кількість переглядів: 658

Фото без опису  
 

 

 

 

 

 

27 березня відбулося позапланове засідання комісії з питань техногенно-екологічноії безпеки та надзвичайних ситуацій, в ході якого було вирішено ряд надзвичайно важливих задач для району, у зв’язку з поширенням короновісної хвороби COVID-19.


 

ХУСТСЬКА  РАЙОННА  ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО–ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

вул.Карпатської, Січі, 21, м.Хуст, 90400, тел.: (03142) 5-21-98, 5-21-75 факс,

                           weв-caйт: www.khust-vlada.gov.ua,  e-mail: khustrda@carpathia.gov.ua

 

ПРОТОКОЛ № 10

позапланового засідання комісії

27 березня 2020 р.                                                                      м. Хуст

Головував – в.о. голови райдержадміністрації, голова  комісії  з питань ТЕБ та НС  Попович М.М.

Присутні – члени комісії (за окремим списком).

 

            Слухали:

       І. Про  визначення обєктів обсервації громадян та медичного персоналу, який контактує з хворими, у звязку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 (Попович М.М.) .

       2. Про виділення коштів з резервного фонду з метою оплати за проживання та харчування громадян, які будуть знаходитися на обсервації та медичного персоналу, який контактує з хворими (Попович М.М., Губаль І.Ю.).

                3. Про скликання в найближчий термінпозачергової сесії районної ради щодо змін до районного бюджету з метою виділення коштів для оперативного вирішення ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути у звязку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 ( Попович М.М.). 

        4.Про надання в тимчасове користування на період ліквідації надзвичайної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-19, службових автомобілів райдержадміністрації «Волга» Хустській районній філії «ДУ ЗОЛЦ МОЗ У»та ВАЗ 2107 КНП «Хустський центр первинної медико-санітарної допомоги».

 

    Враховуючи значне поширення у світі та Україні випадків захворювання на COVID-19, на виконання завдань, визначених Указом Президента України від 13 березня 2020 року № 87/2020 « Про рішення Ради національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», протоколу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 року № 2, рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 16 березня 2020 року та 26 березня 2020 року, з метою попередження розповсюдженню захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19, проаналізувавши інформацію доповідачів з питання порядку денного та враховуючи обговорення даних питань,   комісія вирішила: 

    

    1. Інформацію виступаючих з питання порядку денного взяти до уваги.

        2. У звязку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 визначити обєктом обсервації громадян готельний комплекс «Урожай» ПП Якоб М.В. потужністю 58 місць та у  випадку  масового захворювання на COVID-19 задіяти для таких цілей Хустський комплекс «Нарцис» після завершення підготовчих міроприємств, повязаних з даними цілями.

      3. Оплату за проживання та харчування громадян, які будуть знаходитися на обсервації та медичного персоналу, який контактує з хворими, проводити з резервного фонду районного бюджету відповідно до договору та актів виконаних робіт.

        4. Хустській районній раді в найближчий термін скликати позачергову сесію районної ради щодо змін до районного бюджету з метою виділення коштів для оперативного вирішення ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути у звязку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 до 02.04.2020 року.

         5.Надати в тимчасове користування службові автомобілі райдержадміністрації «Волга» Хустській районній філії «ДУ ЗОЛЦ МОЗ У» та ВАЗ 2107КНП «Хустський центр первинної медико-санітарної допомоги» на період ліквідації надзвичайної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-19.

6. Контроль за виконанням прийнятих рішень залишаю за собою.

 

Голова комісії:                                                                                       

в.о. голови райдержадміністрації?               Михайло ПОПОВИЧ

 

 

секретар комісії??       Іван ОГНЯНИК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь