Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Хустський професійний ліцей сфери послуг презентував робітничі професії

Дата: 04.03.2020 14:02
Кількість переглядів: 479

Вже не перший рік, перед учнями 9 - 11 класів, традиційно, постає питання вибору професійного шляху, що дозволило-б розкрити особистий потенціал та зайняти гідне місце на ринку праці. З цією метою, за сприяння Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості, 3 березня 2020 року на базі навчально-практичного центру сучасних швейних технологій і дизайну Хустського професійного ліцею сфери послуг, проведено День відкритих дверей: захід спрямований на професійну орієнтацію молоді та популяризацію затребуваних на ринку праці робітничих професій.

Цікаво та захопливо, з допомогою відеоматеріалів, презентував Хустський професійний ліцей сфери послуг, його керівник Дмитро Пригара, який розповів про підготовку фахівців із 4 спеціальностей:

  • Кравець,
  • Закрійник,
  • Перукар,
  • Офіціант, бармен

         Презентуючи роботу навчального закладу, представники ліцею звернули увагу на його переваги, а саме: стислі терміни навчання, максимальне врахування вимог роботодавців, сучасну матеріально-технічну базу та впровадження новітніх технологій, комфортну атмосферу. Школярі відвідали майстерні виробничого навчання і отримали інформаційні буклети навчального закладу.

Всі були задоволені такою зустріччю, переконалися, що, обираючи професію, необхідно обов’язково врахувати свої нахили, здібності, особисті та суспільні інтереси, зрозуміли, що значення професії у житті людини залежить не стільки від характеру роботи, скільки від того, як до нього ставиться сама людина, наскільки професія відповідає її запитам і можливостям.

        У Дні відкритих дверей прийняло участь 48 учнів Липчанської та Хустської (ЗОШ № 2) загальноосвітніх шкіл.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь