Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Хустський професійний ліцей сфери послуг презентував робітничі професії

Дата: 04.03.2020 14:02
Кількість переглядів: 481

Фото без описуВже не перший рік, перед учнями 9 - 11 класів, традиційно, постає питання вибору професійного шляху, що дозволило-б розкрити особистий потенціал та зайняти гідне місце на ринку праці. З цією метою, за сприяння Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості, 3 березня 2020 року на базі навчально-практичного центру сучасних швейних технологій і дизайну Хустського професійного ліцею сфери послуг, проведено День відкритих дверей: захід спрямований на професійну орієнтацію молоді та популяризацію затребуваних на ринку праці робітничих професій.
Фото без опису

Цікаво та захопливо, з допомогою відеоматеріалів, презентував Хустський професійний ліцей сфери послуг, його керівник Дмитро Пригара, який розповів про підготовку фахівців із 4 спеціальностей:

  • Кравець,
  • Закрійник,
  • Перукар,
  • Офіціант, бармен

         Фото без описуПрезентуючи роботу навчального закладу, представники ліцею звернули увагу на його переваги, а саме: стислі терміни навчання, максимальне врахування вимог роботодавців, сучасну матеріально-технічну базу та впровадження новітніх технологій, комфортну атмосферу. Школярі відвідали майстерні виробничого навчання і отримали інформаційні буклети навчального закладу. Фото без опису

Всі були задоволені такою зустріччю, переконалися, що, обираючи професію, необхідно обов’язково врахувати свої нахили, здібності, особисті та суспільні інтереси, зрозуміли, що значення професії у житті людини залежить не стільки від характеру роботи, скільки від того, як до нього ставиться сама людина, наскільки професія відповідає її запитам і можливостям.

        У Дні відкритих дверей прийняло участь 48 учнів Липчанської та Хустської (ЗОШ № 2) загальноосвітніх шкіл.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь