Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підготовка керівників та фахівців цивільного захисту

Дата: 03.03.2020 11:10
Кількість переглядів: 398

Підготовка керівників та фахівців цивільного захисту

З 02 березня по 06 березня 2020 року: селищні голови та їх звступники, сільські голови, а також їх заступники (секретарі) у разі створення виконавчого комітету відповідної сільської ради.Фото без опису

З 02 березня по 03 березня 2020 року: посадові особи, на яких покладені обов’язки посадової особи з питань цивільного захисту на суб’єктах господарювання (на договірних умовах).

З 10 березня по 12 березня 2020 року: особи, які очолюють спеціалізовані служби цивільного захисту, утворені суб’єктами господарювання незалежно від форми власності (на договірних умовах).

З 12 березня по 13 березня 2020 року: особи, які входять до складу спеціалізованих служб та формувань цивільного захисту і які залучаються до організації та проведення робі з дегазації, дезактивації територій і об’єктів, інших видів спеціальної обробки,дозиметричного контролю та радіаційно-хімічної розвідки (на договірних умовах).

З 23 березня по 24 березня 2020 року: особи, які очолюють спеціалізовані служби цивільного захисту, утворені обласною та районними державними адміністраціями, виконавчими органами міських, районних рад  та їх заступники (транспортного забезпечення; технічна).

З 30 березня по 31 березня 2020 року: особи які очолюють спеціалізовані служби цивільного захисту, утворені обласною та районними державними адміністраціями, виконавчими органами міських, районних рад  та їх заступники – (зв’язку і оповіщення; охорони публічного (громадського) порядку).

З 30 березня по 03 квітня 2020 року: старости (посадові особи місцевого самоврядування у межах відповідного старостинського округу ).

Початок занять о 10.00 год. 02, 10, 12, 23, та 30 березня 2020 року відповідно до зазначених категорій за адресою: м. Ужгород, вул.. Верещагіна, 18 Навчально-методичний центр ЦЗ та БДЖ Закарпатської області (територія аварійно-рятувального загону спеціального призначення управління ДСНС у Закарпатській області)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь