Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання комісії

Дата: 05.02.2020 15:23
Кількість переглядів: 382

     Сьогодні під керівництвом в.о. голови Хустської районної державної адміністрації Михайла Мафтейовича Поповича пройшло засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та  надзвичайних ситуацій за участі: начальника відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури та цивільного захисту райдержадміністрації Штифуци В.В., заступника начальника відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури та цивільного захисту райдержадміністрації Чопея В.П., начальника фінансового управління Губаля І.Ю., начальника відділу культури, молоді та спорту Дзяпко С.В., в.о. начальника відділу освіти Мадая П.І., начальника управління соціального захисту населення Мойсея М.І., начальника Хустського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області Пекаря І.М., та заступника начальника Хустського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області Молнар Ю.Ю., директора Хустської районної філії державної установи «Закарпатський обласний лабораторний центр міністерства охорони здоров’я України» Караслай М.М., та представників Дежлісгоспу.

     В ході роботи розглянуто декілька нагальних питань. Зокрема: заслухано доповідь в.о. начальника відділу освіти Павла Івановича Мадая про стан захворюваності ГРВІ серед школярів. В результаті, визначено що у певних загально освітніх школах району перевищено епідемпоріг. У зв’язку з чим прийнято однозначне рішення оголосити карантин для недопущення зростання епідемії.

     Крім того, начальником  Хустського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області                      Пекарем І.М. проінформовано про стан поширення африканської чуми та пташиного грипу та комплекс заходів у районі, спрямованих на попередження та захисту від них. По даному питанню членами комісії прийнято рішення продовжувати такі роботи і надалі.

     Разом з тим, проаналізовано ситуацію із зміною русла річок та загрозою сільськогосподарських угіддям під час паводків. Зокрема, стосовно цієї проблеми розглянуто звернення Сокирницького сільського голови про сприяння в дамбо укріпленні р. Тиса на території села Сокирниця. Прийнято рішення звернутись у Басейнове управління водних ресурсів річки Тиса.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь