Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дев’ятикласниця з Велятина виборола перше місце на обласному конкурсі «Живи, працюй, розвивай привабливість рідного краю»

Дата: 24.12.2019 15:08
Кількість переглядів: 450

Світлина від Хустська міськрайонна філія Закарпатського обласного центру зайнятості.Дев’ятикласниця з Велятина виборола перше місце на обласному конкурсі «Живи, працюй, розвивай привабливість рідного краю»

Завершився фінал обласного заочного профорієнтаційного конкурсу презентацій «Живи, працюй, розвивай привабливість рідного краю» серед учнів 9-11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів Закарпатської області.
Дуже відрадно, що серед шкіл 13 районів, учні які брали участь в конкурсі, переможцем став представник Хустщини, учениця 9 класу Велятинської загальноосвітньої школи Даніела Тарканій.
З побажаннями подальшого творчого розвитку, шаною до звичаїв і традицій, любові до рідного краю, директор Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості Володимир Гуц, нагородив Даніелу грамотою Закарпатського обласного центру зайнятості, подякою Управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації, та цінними подарунками.
Щира вдячність дітям, директору школи, та всім, хто взяв участь у цьому конкурсі. Дякуємо вам, наша молодь, педагогічні працівники за вашу активну громадську позицію, за любов до рідного краю, ініціативність та творчий підхід до реалізації цього цікавого проекту! Бажаємо вам завжди бути першими та хай всі ваші мрії здійснюються!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь