Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

„Методичний дайджест”

Дата: 20.12.2019 14:44
Кількість переглядів: 449

Фото без описуНещодавно у Вишківському НВК ім. Ф. Келчеі методистами РМК  Вікторією Кір’яновою та  Оленою Андьол   проведено „методичний дайджест” для музичних керівників ЗДО та вчителів художньо – естетичного циклу ЗЗСО „Педагогічна творчість – крок до результативного успіху  та досягнення мети у роботі з обдарованими дітьми”.

У рамках методичного заходу працювали дві секції: музичні керівники ЗДО та вчителі художньо – естетичного циклу району.

„Педагогічна творчість у народних традиціях та звичаях, духовних та культурних надбаннях угорського та українського народів”, - такою була тема, над якою працювали музичні керівники закладів дошкільної освіти. Було проведено відкрите заняття у старшій групі „Традиції та звичаї угорського народу: святково – обрядова культура” (керівник музичний Олена Ганко). Учасники заходу мали змогу взяти участь у тренінгу „Творчість і я”, проведеному методистом Вікторією Кір’яновою та Монікою Паш, головою РМО.

Фото без описуУчителі художньо – естетичного циклу працювали над темою „Професійна майстерність вчителя – необхідна складова у роботі з обдарованими дітьми”.

У рубриці „Інформдайджест” із презентацією виступила Олена Андьол, методист РМК, яка звернула увагу присутніх на проблему обдарованості, творчості та інтелекту, наголосила на важливості роботи з обдарованими дітьми в закладах освіти.

„Рецепти успіху” - таку назву мав наступний крок методичного заходу, де були проведені майстер – класи: „Розпис тарілки у стилі „колочої” (Сільвія Станко, вчитель образотворчого мистецтва) та „Створення макету середньовічного замку” (Василь Цюбик, вчитель предмету „Мистецтво”).Фото без опису

Із концертною програмою  „Музика – мова душі”  виступили обдаровані учні Вишківського НВК ім. Ф. Келчеї

(Тімео Тудовші, вчитель музичного мистецтва).

Завершився „методичний дайджест” екскурсією у Вишківську реформатську церкву, під час якої педагоги мали змогу доторкнутися до культури угорського народу, познайомившись з архітектурою будівлі, її фресками та прекрасним звучанням органу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь