Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні працівники та ветерани самоврядних органів Хустщини!

Дата: 07.12.2019 10:03
Кількість переглядів: 331

Фото без описуШановні працівники та ветерани самоврядних органів Хустщини!
Від щирого серця вітаю вас з Днем місцевого самоврядування!

Це свято збігається з річницею ухвалення 1990-го року першого закону про самоврядування і є свідченням важливості цього інституту в утвердженні демократичних засад розвитку нашого суспільства.

Цей день є святом кожної громади – району, міста, села чи селища та кожного  їх мешканця. Адже місцеве самоврядування – найбільш наближений до людей рівень влади. Ніхто краще, ніж сільський голова, ніж депутат сільської, районної ради, не знає, які в людей проблеми, чого люди хочуть від держави, і що держава може для них зробити, чим допомогти.

Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Перша ластівка реформи децентралізації влади в Уманському районі вже є – це новостворена Паланська об'єднана територіальна громада. До такої самоврядної системи як найбільш ефективної уже давно прийшла Європа. Тому для нас це, безумовно, крок уперед.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого району.

Бажаю міцного здоров’я,  благополуччя й успіхів у вашій щоденній кропіткій праці, творчої наснаги у вирішенні непростих проблем сьогодення, невичерпної енергії у повсякденних справах!

 

З повагою
в.о. голови райдерджадміністрації 
Михайло Попович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь