Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ТА ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 05.12.2019 15:29
Кількість переглядів: 1069

Фото без описуСьогодні у  сесійній залі районної ради відбулися урочистості приурочені двом датам – День місцевого самоврядування та День Збройних Сил України. 

 

Присутніми були селищний, сільські голови, депутатський корпус районної  ради, секретарі, землевпорядники сільських рад, працівники виконавчого апарату районної ради,  районної державної адміністрації та Хустського об’єднаного міського військового комісаріату, представники громадськості.

Фото без опису

Фото без описуУсіх присутніх з професійним святом привітали в.о. голови районної державної адміністрації Михайло Попович, голова районної ради Юрій Іванчо,  які у своїх виступах зазначили, що професійне свято тих, хто працює в сільських, селищних, районних та обласних радах, це свято народних обранців,  яким громадяни довірили свою долю і на кого покладають надії на покращення свого життя, на відстоювання і захист своїх інтересів. Саме органам місцевого самоврядування представлена висока честь і відповідальна місія об’єднувати громадян різного віку, політичних уподобань у спільному прагненні зробити наш район і всю Україну щасливимиТа зробити це неможливо без захисту держави нашою Армією.

Фото без опису

Фото без описуУчасники хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, які віддали свої життя за незалежність і суверенітет України.

 

Фото без описуЗа доброю традицією, як вже заведено, посадовці району нагородили представників місцевого самоврядування та працівників Збройних Сил України  грамотами та подяками. 

Фото без опису

 

 

Після привітань та церемонії нагородження гостям свята була представлена чудова концертна програма.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь