Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щирі вітання!

Дата: 14.11.2019 17:12
Кількість переглядів: 365

Фото без описуМинулого тижня гостинна столиця України знову запросила до Міжнародного виставкового центру, що на Броварському проспекті, талановиту, креативну і здібну молодь з усіх куточків нашої Батьківщини.

Всеукраїнська науково-технічна виставка-конкурс "Майбутнє України" - чудова нагода для учнів-членів МАН презентувати свої науково-технічні розробки і позмагатися за першість в інноваціях. Приємно повідомити, що свою наукову розробку в номінації "Екологія та ресурсозбереження" достойно представила і наша учасниця Уйбарі Марієтта з Рокосівської ЗОШ І-ІІІ ст. У гуртку "Екологія" Хустської районної філії МАН, керівником якого є Поган Марія Петрівна, дівчина займається уже не перший рік. І у Києві вона - не новачок, адже минулого року теж відвідала подібний захід.Фото без опису

Цьогоріч ювілейна Х Всеукраїнська виставка-конкурс проходила як одна з локацій ІV Міжнародного форуму "Innovation Market". НЦ "МАНУ". Для учасників форуму, як згадує Марієтта, були організовані і цікаві зустрічі, змістовні лекції та чудова нагода випробувати себе у командному змаганні "Innovation Hachathon". Її підготували "UF Incubator" від НЦ "МАНУ" разом із генеральними спонсорами? Компаніями "Sempal" і "Everest". Тут конкурсанти "Майбутнього України" прийняли реальні виклики бізнесу, які майже всі стосувалися проблем екології. Для команди Марієтти змагання закінчилося перемогою і відчутним матеріальним заохоченням.

Фото без описуПідсумком форуму стала науково-практична конференція "Наукова освіта: відповідь на виклики INDUSTRY 4.0". У ній взяли участь закордонні експерти, яких запросив НЦ "МАНУ". Разом з присутніми гості обговорювали питання ефективного впровадження концепту "наукова освіта" у вітчизняну освітню практику. Також була презентована концепція кафедри ЮНЕСКО з наукової освіти при Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова.

"Innovation Market" об'єднав на одному майданчику понад 250 стартаперів з усієї країни. І наша юна дослідниця - серед них! Гордимося нею і бажаємо Марієтті Уйбарі та її науковому керівнику Марії Петрівні Поган нових досягнень і перемог.Фото без опису

/використано матеріали НЦ "МАНУ"/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь