Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

КОНСУЛЬТАЦІЇ З ПИТАНЬ СКОРОЧЕННЯ ЧИСЕЛЬНОСТІ АБО ШТАТУ ПРАЦІВНИКІВ

Дата: 14.11.2019 16:57
Кількість переглядів: 656

Фото без опису13 листопада 2019 року, фахівці служби зайнятості провели інформаційну бесіду з працівниками районної державної адміністрації, а саме: управління соціального захисту населення; фінансового; економічного та агропромислового розвитку, житлово-комунального господарства, інфраструктури та будівництва РДА; відділу здійснення документообігу та контролю апарату РДА, організаційної роботи, культури та юридичного; ведення державного реєстру виборців, фінансово-господарського забезпечення; містобудування та архітектури; сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю; цивільного захисту;  служби у справах дітей, центру надання адміністративних послуг.


Фото без описуДиректор філії Володимир Гуц  наголосив, що завдання служби зайнятості – забезпечити кар’єрний супровід кожному співробітникові, який підпадає під скорочення. Кожного клієнта буде супроводжувати свій кар’єрний радник, який складе індивідуальний план працевлаштування, щоб підібрати роботу максимально швидко, навіть ще до звільнення. Окрім того буде проведено низку профорієнтаційних заходів, спеціальне діагностичне тестування. Кар’єрний радник спільно зі спеціалістом з профорієнтації індивідуально проконсультують кожного клієнта та дадуть відповіді на всі питання, пов’язані з подальшим підбором роботи за результатами профорієнтаційної діагностики та профілювання.


Фото без описуПрацівники філії поінформували присутніх про наявні вільні робочі місця, про можливості професійного навчання відповідно до здібностей та з урахуванням потреб ринку праці, про порядок реєстрації в службі зайнятості, про порядок нарахування та виплат матеріального забезпечення на випадок безробіття, про можливість отримання одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності тощо.


Фото без описуУ ході проведення заходу працівники районної державної адміністрації отримали відповіді на свої наболілі питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь