Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання комісії з питань призначення населенню субсидій

Дата: 18.10.2019 17:06
Кількість переглядів: 1025

Фото без опису18 жовтня у малому залі райдержадміністрації за участі в.о. голови Хустської РДА Михайла Поповича відбулось засідання комісії з питань призначення населенню субсидій, пільг для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива та призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям.

Порядок денний включав в себе розгляд заяв громадян щодо призначення житлової субсидії в порядку виключення та інформації про результати обстеження матеріально-побутових умов та щодо надання пільги як багатодітній сім'ї за фактичним місцем проживання та інформації про результати обстеження матеріально-побутових Фото без описуумов.

Інформували по даних питаннях: заступник начальника управління соціального захисту населення Надія Кноблох та начальник відділу персоніфікованого обліку пільговиків та соціальних виплат управління соціального захисту населення Хустської райдержадміністрації - Михайло Продан.

За результатами розгляду по кожній заяві  комісією з питань призначення населенню субсидій, пільг для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива та призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям були прийняті відповідні рішення. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь