Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

17 жовтня відбулась шістнадцята сесія Хустської районної ради VII скликання

Дата: 17.10.2019 17:05
Кількість переглядів: 385

Фото без описуСьогодні у великому залі Хустської районної ради відбулося засідання шістнадцятої сесії Хустської районної ради VII скликання під головуванням голови ради Юрія Іванчо та за участі в.о. голови Хустської районної державної адміністрації Михайла Поповича та заступника голови Хустської районної ради Віктора Сабадоша, керівників відділів та управлінь райдержадміністрації, представників правоохоронних органів, сільських та селищного голів, громадських активістів та представників ЗМІ.



Порядок денний шістнадцятого засідання сесії VII скликання включав не один десяток питань: про стан енергозабезпечення та газифікаціі району, що викликало в присутніх чимало питань; про готовність до осінньо-зимового періоду 2019-2020 рр., бюджетні питання, затвердження та внесення змін до декількох районних програм, питання, що стосуються майна, земель, розгляд заяв та іншеФото без опису.

Також, на засіданні депутатами було затверджено звіт про роботу начальника управління соціального захисту населення Хустської РДА та звіт начальника відділу містобудівного та архітектури Хустської РДА.

Наступним кроком депутатів було прийняття відповідних рішень по кожному з питань внесених до порядку денного. На засіданні також затверджено ряд програм та внесено зміни до вже діючих програм.

Таким чином сесія пройшла успішно й депутатами району було розглянуто більше тридцяти питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь