Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Хустщині відзначили День захисника України

Дата: 12.10.2019 15:10
Кількість переглядів: 381

11 жовтня, в приміщенні Закарпатського обласного театру драми та комедії, відбулося міськрайонне свято – День захисника.

З вітальним словом виступили: військовий комісар Хустського ОМВК Василь Зубатов, , голова Хустської районної ради Юрій Іванчо, в.о. голови Хустської РДА Михайло Попович, Хустський міський голова Володимир Кащук, заступник начальника ДПРЧ – 10 (м. Хуст) У ДСНС України у Закарпатській області Олег Молодченко.

З давніх-давен Матір Божа своїм покровом оберігає військовослужбовців. Тож, у  День захисника України представники влади побажали  мужнім захисникам України та ветеранам Збройних Сил України, учасникам бойових дій міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, миру і родинного благополуччя.

Опісля кожен із них нагородив причетних до свята  відповідними відзнаками: грамотами обласного та районного рівня за зразкове виконання службового обов’язку.

Глибока шана нашим славним ветеранам за високий героїзм і мужність, які вони сповна віддавали задля щасливого майбутнього прийдешніх поколінь. Схиляємо голови, за тими, хто віддав життя за Україну. Низький уклін землякам, які захищали цілісність і суверенітет нашої держави, вдячність і повага всім, хто зараз стоїть на передовій в ім’я миру в Україні та виборює щасливе майбутнє для наших нащадків. 

Щирі вітання кожному, хто сьогодні несе нелегку військову службу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь