Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зі святом вас, шановні освітяни!

Дата: 04.10.2019 15:32
Кількість переглядів: 465

Фото без описуОсінньою порою, коли з дерев опадають перші жовті листочки, ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті.

День вчителя вже давно став знаком всенародної шани і вдячності до тих, хто сходинка за сходинкою супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.

4 жовтня  у стінах Закарпатського обласного театру драми та комедії  відбулися урочисті заходи, приурочені Дню працівників освіти. Традиційно привітати працівників освіти завітали в.о. голови Хустської районної державної адміністрації Михайло Попович, голова районної ради Юрій Іванчо, заступник голови районної ради Віктор Сабадош та начальник відділу освіти, молоді та спорту Хустської РДА Михайло Калинич.                                                                     

З привітальним словом до вчителів, вихователів  зусиллями яких твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави звернулися представники влади району. З нагоди свята «кращим з кращих» працівникам освітньої ниви було вручено почесні грамоти та подяки за плідну роботу й самовіддану працю, за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, добро і щедрість душі.

 Також, не оминули відзначити  й працівників освітньої галузі, які були учасниками військових зборів протягом 10-ти днів й стали  достойним прикладом для кожного.

Неабиякої урочистості святу додали і виступи вихованців освітніх закладів району. Юні таланти радували піснями та танцями. Й на завершення свята, освітяни мали змогу насолодитись виступом артистів Закарпатського обласного театру драми та комедії з театралізованим концертом «Кришталь душі».

Фото без опису

 

 

Зі святом вас, шановні освітяни!!!

Дякуємо за високопрофесійний та самовідданий вчительський труд, бажаємо терпіння та успіхів у всіх починаннях!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь