Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЙ

Дата: 02.10.2019 10:10
Кількість переглядів: 421

Фото без опису1 жовтня в колонному залі облдержадміністрації голова ОДА Ігор Бондаренко провів нараду з головами райдержадміністрацій, керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, представниками  правоохоронних органів та держаудитслужби.

«Сьогодні ми зібрались на чергову нараду з приводу ефективного та своєчасного використання коштів для інвестиційних проектів на об’єктах соціально-культурної сфери та дорожнього господарства області за рахунок різних джерел фінансування», - розпочав Ігор Бондаренко.

Під час наради керівники структурних підрозділів звернули увагу голів РДА на проблемні питання, які слід вирішити найближчим часом для ефективного завершення бюджетного року.

Голова ОДА дав конкретні доручення очільникам райдержадміністрацій, які у свою чергу мали можливість звернутись із питаннями та пропозиціями до керівників правоохоронних органів та керівників управлінь та департаментів ОДА.

«Важливо, щоб субвенції були не просто освоєні, а використані ефективно і прозоро», - наголосив, завершуючи нараду, Ігор Бондаренко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь