Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В АТРІУМІ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ВІДЗНАЧИЛИ ХУСТСЬКИЙ РАЙОН З НАГОДИ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ТУРИЗМУ ТА ДНЯ ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ

Дата: 27.09.2019 14:35
Кількість переглядів: 601

 

Фото без описуСьогодні, 27 вересня, урочисті заходи з нагоди відзначення Всесвітнього Дня туризму та Дня туризму в Україні відбулися в атріумі Закарпатської обласної державної адміністрації.

Привітати фахівців галузі прийшли заступник голови обласної державної адміністрації Олексій Гетманенко, перший заступник голови обласної ради Йосип Борто, фахівці структурних підрозділів з питань розвитку туризму та курортів райдержадміністрацій, міськвиконкомів, виконавчих комітетів об’єднаних територіальних громад, суб’єкти туристичної діяльності та представники громадських організацій у сфері туризму.

 

Відкриваючи урочистості, директор департаменту економічного розвитку та торгівлі ОДА Денис Ман зазначив, що це свято не тільки працівників туристичної галузі, а й усіх людей, які не уявляють своє життя без пізнання світу та подорожей. 
– Туризм є одним із пріоритетів у роботі обласної влади, – сказав посадовець. – Туристична галузь є важливим чинником стабільного і динамічного збільшення надходжень до бюджетів всіх рівнів та сприяє підвищенню зайнятості населення, розвитку ринкових відносин, міжнародному співробітництву, залученню українців та іноземних громадян до пізнання багатої природної історико-культурної спадщини, туристичних об’єктів краю, збереженню економічної рівноваги, фінансування якого проводиться в повному обсязі.

Відтак відбулося нагородження кращих фахівців туристичної галузі Закарпаття відзнаками облдержадміністрації та обласної ради. 

Відповідно до спільного розпорядження голів обласної державної адміністрації  та обласної ради  за вагомий внесок у розвиток туристичної галузі Закарпаття та з нагоди Всесвітнього дня туризму і Дня туризму в Україні нагрудним знаком «За розвиток Закарпаття» було відзначено президента громадської спілки «Регіональна туристична організація Закарпаття» Федора Шандора.

Також було вручено відзнаки департаменту економічного розвитку та торгівлі ОДА. У номінації «Кращий туристичний район» ІІІ місце посів Ужгородський, ІІ-е місце – Хустський, І-е – Берегівський райони. У номінації «Відкриття року» нагороду отримав оздоровчий комплекс Термальні води «Косино», у номінації «Кращий туроператор» переміг  туроператор «ЛАРА-ТУР», фестивалем року визнали міжнародний фестиваль середньовічної культури «Срібний Татош», а «Кращою туристичною локацією» названо Закарпатський музей народної архітектури та побуту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь