Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Освітяни Хустщини відвідали  визначні історико-туристичні місця Закарпаття.

Дата: 24.09.2019 16:09
Кількість переглядів: 405

Освітяни Хустщини відвідали  визначні історико-туристичні місця Закарпаття.

Фото без описуНезабутній виїзний семінар заступників директорів з виховної роботи відбувся у форматі подорожі-екскурсії. Креативний гід Наталія Юріївна Палчей, заступник директора Хустського районного еколого-туристичного центру,  поділилася досвідом, таємничими і цікавими історіями про мальовничу Хустщину та туристичну Тячівщину.

Чудова атмосфера рідного краю та духовне надбання Срібної Землі надихнули учасників семінару популяризувати туристично-краєзнавчу роботу у закладах освіти. Заступники директорів з виховної роботи, відвідавши відомі монастирі та деревяні храми Тячівщини, збагатилися як духовно, так і морально. Занурившись у історичне минуле рідного краю, починаючи від Хустського замку, учасники поїздки «пройшли» соляний шлях вздовж Тиси до копалень Солотвина.

Ідея пізнавальної національно-патріотичної подорожі-екскурсії належить членам творчої групи заступників директорів з виховної роботи. Учасники семінару вдячні за підтримку та дозвіл на захоплюючу поїздку очільнику відділу освіти, молоді та спорту Хустської РДА М.М.Калиничу, головним спеціалістам Л.Д.Антал та О.Ф.Капцош.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь