Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перший дзвінок пролунав у всіх навчальних закладах Хустщини.

Дата: 02.09.2019 16:59
Кількість переглядів: 439

Фото без описуЦе, напевне, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.

Урочисте відзначення цього свята стало уже доброю традицією.

У всіх навчальних закладах району відбулись святкові лінійки та пролунав перший дзвінок, який закликав учнів до школи: кого вперше, кого вчергове, а для кого цей рік стане останнім роком перебування у школі.?????????»?????° ?????? ???????????° ????????????????.

На святкування до учнів Велятинської ЗОШ І-ІІІ ступенів завітав начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Михайло Калинич.

?????????»?????° ?????? ???????????° ????????????????.«Сьогодні діти – а завтра державні діячі, дипломати, конструктори, вчені, педагоги. Я впевнений, що кожен з вас, дорогі учні, усвідомлює, що навчання це не лише бажання сягнути глибин наук, а й необхідність, вимога суспільства, оскільки будь-якій державі, суспільству потрібні висококваліфіковані, високопрофесійні громадяни, здатні забезпечити розвиток і процвітання країни. Я бажаю вам наполегливості у навчанні, гарних оцінок, успіху і перемог. І пам’ятайте – кожна мрія стане реальністю, якщо ви цього захочете», – зазначив Михайло Калинич.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь