Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Серпнева конференція працівників освіти: підбито підсумки роботи та завдання й окреслено пріоритети на 2019-2020 навчальний рік.

Дата: 30.08.2019 16:13
Кількість переглядів: 486

?????????»?????° ?????? ???????????° ????????????????.Вже стало доброю традицією кожного серпня зустрічатися педагогам району, для підведення підсумків зробленого, аналізу освітянських проблем та визначення напрямків динамічного руху вперед.

30 серпня 2019 року відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Хустщини, в якій взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Михайло Попович, голова районної ради Юрій Іванчо, заступник голови районної ради Віктор Сабадош.

Із детальним аналізом роботи освітянської галузі виступив начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Михайло Калинич. Він окреслив основні завдання та напрямки розвитку освітньої галузі району у 2019-2020 навчальному році не оминувши і головних проблем на які варто звернути увагу.?????????»?????° ?????? ???????????° ????????????????.

Також своїми думками щодо навчально-виховного процесу перед освітянами району поділилися: Хмара Любов Данилівна, вчитель початкових класів Нижньоселищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів, тренер НУШ; Баняс Ганна Василівна, вчитель початкових класів Сокирницької ЗОШ І-ІІІ ст. з поглибленим вивченням французької мови; Сухара Марина Василівна, вчитель початкових класів Кічерельської ЗОШ І-ІІ ступенів. Щодо стандарту базової середньої освіти в умовах НУШ розповіла - Браїла Віра Василівна, методист РМК.

Крім того, багато було сказано про наступність у роботі дошкільної та початкової освіти; партнерства, форми й методи її реалізації. Присутніми переглянута й презентація результатів онлайн-опитування вчителів 1-х класів Хустського району (2018-2019 н. р.), а директори інклюзивно-ресурсного та навчально-реабілітаційного центрів говорили про освіту дітей з особливими потребами.

У 2019/2020 навчальному році в Хустському районі розпочнуть свою педагогічну діяльність 9 молодих спеціалістів. Очільники району виконали і приємну місію, привітавши молодих вчителів та вручивши їм подарунки.

?????????»?????° ?????? ???????????° ????????????????.Кращі трудові колективи закладів освіти району отримали нагороди за результатами готовності до нового навчального року.

Продовжилася конференція обговоренням важливого питання про затвердження кандидатури на нагородження обласною премією ім. Августина Волошина. Далі одноголосно була прийнята резолюція конференції педагогічних працівників Хустського району.

Завершилась перша частина конференції покладанням квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку від учасників конференції та загальне фото.

Насиченою та дуже корисною виявилася наступна частина заходу, що передбачала роботу секцій. Були представлені різнопланові панелі, такі як: фінансова гра «Соціально-економічний симулятор із управління ресурсами «Життєвий капітал», Експертна сесія «Сучасна освіта: складаємо пазли» та тренінг з меми: «Ігрові та діяльнісні методи навчання в початковій школі. LEGO Гра по-новому, навчання по іншому».?????????»?????° ?????? ???????????° ????????????????.

Варто відмітити, що цього року на серпневій конференції панувала демократична атмосфера і апробовувався дещо новий формат заходу. Керівником освіти задекларовано позицію про те, що відділ відкритий до конструктивних пропозицій від освітян району, з тим, щоб піднести освіту Хустщини на якісно новий рівень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь