Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сокирницький сільський голова завітав з робочим візитом до служби зайнятості Хустщини

Дата: 12.07.2019 11:05
Кількість переглядів: 2516

 Фото без описуХустську міськрайонну філію Закарпатського обласного центру зайнятості, з робочим візитом, відвідав голова Сокирницької сільської ради Ярослав Сабадош. 
 

Сокирниця – одне з найбільш населених пунктів Хустського району. Розташовано неподалік від міста Хуст. 5353 жителі проживають в селі Сокирниця. Дорога (яка пролягла через село), веде до високогір’я Менчула та Синевирського озера. З навколишніх сіл, розташованих до вершини Менчула, через село Сокирниця, можна потрапити майже до всіх країн Європи. А залізницею можна доїхати до Ужгорода, Львова, Києва та інших міст.
 

У ході спілкування з директором філії Володимиром Гуцом та заступником Філії Ольгою Майор, Сокирницький голова розповів про проблеми та перспективи діяльності сільради, про співпрацю з представниками бізнесу на її території. 
Ярослав Михайлович поділився планами щодо перспективи подолання безробіття мешканцями села, сприяння легалізації зайнятості, можливості створення нових робочих місць Особлива увага була приділена питанню організації громадських робіт.
Директор філії наголосив, що для підприємців, які живуть і працюють у Сокирниці, цікавою і корисною може стати послуга „електронного кабінету роботодавця”, за допомогою якої вони можуть заявити вакансії, переглянути резюме шукачів роботи, отримати різні консультації фахівців онлайн, у зручний час, а не приїжджаючи спеціально до районного центру. 
Також в ході зустрічі сільського голову було ознайомлено і про інші інноваційні сервіси, запроваджені службою зайнятості, які можуть стати корисними і особам, які шукають роботу, і тим, хто шукає працівників, і соціальним партнерам.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь