Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

3 квітня, в Хустській райдержадміністрації відбулось засідання круглого столу на тему ” Український фронтир: виклики для Закарпаття”,

Дата: 03.04.2019 15:48
Кількість переглядів: 790

Фото без описуВ сфері безпеки на основі соціологічних досліджень та експертного опитування.

Дослідження було виконано на замовлення громадської організації “Центр міжнародної безпеки” спільно з Національним інститутом стратегічних досліджень та за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні. Опитування проводилося з 15 до 24 березня 2019 р. Вибірка – 500 респондентів, віково-статева, репрезентативна для регіону. Похибка опитування без урахування дизайн-ефекту менше 5,0% з вірогідністю 0,95.

В якості спікерів в заході взяли участь експерти Національного інституту стратегічних досліджень і Фонду Конрада Аденауера в Україні, а також представники громадського сектору, які вивчають безпекову ситуацію в українських регіонах.

В ході круглого столу, після висвітлення різних статистичних показників опитувань стосовно нашого регіону, присутні мали змогу подискутувати разом з виступаючими заходу й обговорити проблемні питання нашого регіону.

Даний проект є важливим для всього населення, оскільки спрямований на вивчення актуальних загроз та викликів в мультикультурних, полінаціональних регіонах, де існують ризики посилення конфліктогенності через внутрішні та зовнішні чинники, які формують регіональне безпекове середовище.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

                                                             Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь