Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Впродовж 21-22 вересня в приміщенні Ужгородського культурно-історичного центру «Совине гніздо» відбулась туристична виставка «Тур’євроцентр Закарпаття».

Дата: 25.09.2018 15:30
Кількість переглядів: 817

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.Виставка зібрала 70 учасників, які представляли всі райони та міста Закарпаття, а також гостей – з України та країн Європи. Відтак, до Закарпаття приїхали представники різних туристичних, санаторних, готельних та музейних комплексів, виноградарі, винороби, пасічники та народні умільці з Угорщини, Німеччини, Чехії, Словаччини.?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.

В розрізі районів краю свій туристичний потенціал представила й Хустщина. Туристичні комплекси, зелений туризм, історичні пам’ятки та цікаві гастрономічні локації – садиби й ресторани – палітра для туриста яскрава та багатогранна. Експозиційна локація також слугувала «майданчиком» для проведення переговорів щодо співпраці у галузі туризму.?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь