Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні в м. Хуст біля Монументу Слави відбулося покладання вінків до Дня партизанської слави.

Дата: 21.09.2018 15:25
Кількість переглядів: 705

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.У покладанні вінків взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Сабадош, заступник голови районної ради Михайло Калинич, голова міськрайонної Ради ветеранів України Іван Білич, начальник управління культури, молоді та спорту міської ради Володимир Власюк, представники громадськості.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять про тих, хто віддав своє життя за нашу рідну землю в роки Другої світової війни.?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.

Нехай День партизанської слави і надалі передається з покоління в покоління, нехай зберігає в наших серцях такі поняття, як Батьківщина, честь, обов'язок і пам'ять. Ми повинні пам'ятати про мужніх захисників, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу.

У День партизанської слави, котрий відзначається щорічно 22 вересня, ми з великою вдячністю говоримо про мужність, стійкість та самовідданість учасників партизанського руху.

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.Ми ніколи не забудемо героїв партизанського руху.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь