Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У районній раді відбулося третє засідання одинадцятої сесії Хустської районної ради 7 скликання.

Дата: 30.09.2018 15:25
Кількість переглядів: 640

Фото без описуУ великому залі Хустської районної ради відбулося третє засідання одинадцятої сесії Хустської районної ради 7 скликання під головуванням голови ради Юрія Іванчо та за участі голови Хустської районної державної адміністрації Назарія Павлія, керівників відділів та управлінь райдержадміністрації, представників правоохоронних органів, сільських та селищного голів, громадських активістів. Порядок денний третього засідання 11 сесії включав 12 питань: бюджетні питання, затвердження та внесення змін до декількох районних програм, питання, що стосуються майна та інші.?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.

Варто відзначити, що під час голосування за порядок денний була спроба зірвати засідання сесії через провокації з боку окремих осіб. Та і влада, і районні обранці гідно вистояли в цьому супротиві, довівши, що район не ведеться на жодні провокації.

Таким чином, на засіданні депутатами було затверджено звіт про роботу районних закладів освіти за 2017-2018 навчальний рік та підготовку до осінньо-зимового періоду 2018-2019 навчального року, внесено зміни до рішення ради від 22 грудня 2017 року № 375 «Про районний бюджет на 2018 рік»; про Положення про порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію; про внесення змін та доповнень до рішення районної ради VІІ скликання від 15 квітня 2016 року № 112 «Про реформування редакції друкованого засобу масової інформації міськрайонної газети «Вісник Хустщини»; про погодження меж зон санітарної охорони водозабірної ділянки свердловини 107/05; про внесення змін та доповнень до комплексної програми профілактики злочинності на території Хустського району; про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії з приватизації об’єктів спільної комунальної власності територіальних громад селища та сіл Хустського району; внесення змін та доповнень до рішення 11-ї сесії VII скликання Хустської районної ради від 15 серпня 2018 року №485 „Про передачу у спільну власність територіальної громади м. Хуст пам’ятника «Братська могила Радянських воїнів та підпільників-партизан, які загинули в боях за визволення Хустщини? та звернення до Хустської райдержадміністрації про першочергове забезпечення на пільгових умовах медикаментами мешканців Хустського району. ?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.Опісля, перейшли до останнього порядку денного - про розгляд Львівського апеляційного адміністративного суду від 10 вересня 2018 року по справі №876/4234/18. Нагадаємо, 28 липня 2017 року на засіданні сесії Хустської районної ради депутати висловили недовіру голові Олександру Пацкану та достроково припинили його повноваження. На його місце депутати призначили Юрія Іванчо. Після цього вже колишній голова районної ради Пацкан це рішення колег-депутатів оскаржував у судах.

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.Відтак, депутати вирішили звернутися за роз’ясненнями до суду, стосовно виконання цього рішення, на цьому засідання сесії було завершено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь