Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У селі Липча проводяться роботи з реконструкції пошкодженої дамби.

Дата: 20.04.2018 14:58
Кількість переглядів: 802

Фото без описуГолова Хустської районної державної адміністрації Назарій Павлій побував з робочим візитом в селі Липча Хустського району, де наразі тривають роботи з ліквідації наслідків грудневого паводку. Аварійні роботи веде Виноградівське міжрайонне управління водного господарства.

У грудні 2017 року через значне підняття рівня води у річці Ріка було частково зруйновано дамбу протяжністю 78 метрів. Керівництвом Хустської райдержадміністрації спільно з відповідними службами було розроблено ряд заходів з ліквідації стихії та захисту населеного пункту від можливих паводків.

Наразі за підтримки обласної та районної влади, зокрема депутата Закарпатської обласної ради Мирослава Золтановича Білецького з обласного бюджету виділили 1, 5 мільйона гривень на відновлювання захисних смуг.Фото без опису

«За попередніми підрахунками, виділених коштів не вистачить, аби повністю ліквідувати проблему. Однак ці роботи дозволять певний період місцевим жити спокійно, а місцевій владі – вишукувати кошти для надійного захисту», - коментує Назарій Іванович Павлій, голова Хустської РДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь