Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Фахівці Хустської служби зайнятості спільно з Держприкордонслужбою презентують професію «прикордонник»

Дата: 26.11.2018 14:53
Кількість переглядів: 668

Фото без опису Профорієнтаційна  робота надзвичайно важлива для підростаючого покоління, адже молодь - це майбутнє нашої країни. Протягом цього тижня, провідними фахівцями з профорієнтації Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості, у Хустській загальноосвітній середній школі № 2 та у Ізянському загальноосвітньому закладі I-III ступенів, проведено профорієнтаційні уроки, мета яких – ознайомлення старшокласників з регіональним ринком праці, найбільш затребуваними професіями на ринку, навчальними закладами району, які готують спеціалістів за цими професіями. 


Вибір професії - складний і відповідальний крок у житті кожної людини, від якого багато в чому залежить її майбутня доля. Правильно вибрати професію - значить знайти своє місце в житті. 


Напередодні, учні Ізянської школи взяли участь у презентації професії «прикордонник», яку провели представники окремого регіонального центру комплектування Державної прикордонної служби України в Закарпатській області, а саме: старші офіцери Олег Бостан та Олексій Манік. Захід пройшов під гаслом: «Обирай своє майбутнє! Професія з мужнім характером». 


Представники Державної прикордонної служби України розповіли про особливості набору на службу за контрактом, та  алгоритм дій вступника під час вступної кампанії у 2019 році до єдиного сучасного прикордонного вищого багатопрофільного військового навчального закладу - Національної академії Державної прикордонної служби України. Фото без опису


В проведених заходах взяли участь понад 150 учнів 8-11 класів. Сподіваємося, що інформація, яку отримали старшокласники під час зустрічі допоможе їм у виборі майбутньої професійної діяльності. 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь