Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Боржникам по аліментам будуть шукати роботу

Дата: 14.02.2019 14:51
Кількість переглядів: 916

Сьогодні, Головне територіальне управління юстиції у Закарпатській області підписало другий меморандум в рамках кампанії зі стягнення заборгованості зі сплати аліментів, який спрямований на забезпечення погашення заборгованості безробітними боржниками.

Так, меморандум, укладений із Закарпатським обласним Центром зайнятості передбачає взаємодію органів ДВС та служби зайнятості у напрямі організації та проведення спільних заходів, спрямованих на сприяння зайнятості осіб, які мають майнові зобов’язання за рішенням суду, інших органів, в тому числі осіб, які мають заборгованість зі сплати аліментів та стосовно яких відкрито виконавче провадження в органах ДВС Закарпатської області.

За словами керівника Закарпатської юстиції Євгена Когутича, підписаний меморандум, забезпечить обмін з Центром зайнятості інформацією щодо вакантних посад по всій області. Працівники органів ДВС пропонуватимуть боржникам добровільно працевлаштуватися на роботу. Якщо вони не захочуть самостійно працювати й отримувати дохід, щоб виконувати свій обов’язок перед дітьми, органи ДВС направлятимуть їх на роботу через інструмент суспільно корисних робіт.

Окрім цього в усіх органах Державної виконавчої служби буде розміщена інформація про те як діяти боржнику, якщо він не має офіційного місця роботи.

 

Головне територіальне управління

юстиції у Закарпатській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь