Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

РІШЕННЯ

Дата: 04.01.2019 14:40
Кількість переглядів: 649

   

УКРАЇНА

ЗАКАРПАТСЬКА  ОБЛАСТЬ

ХУСТСЬКИЙ  РАЙОН

НИЖНЬОСЕЛИЩЕНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

 РІШЕННЯ

Тридцять четвертої сесії сьомого скликання

" 23 " грудня  2018 року

“ Про сільський бюджет

на 2019 рік “

 

    Відповідно до статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні ", Бюджетного кодексу України, враховуючи рішення сесії районної ради    від 21.12.2018 року №578 “ Про районний бюджет на 2019 рік” сесія Нижньоселищенської сільської ради вирішила:

1. Визначити на 2019 рік:

- доходи сільського бюджету у сумі 4422868 гривень, у тому числі доходи загального фонду місцевого бюджету - 4222868 гривень та доходи спеціального фонду сільського бюджету - 200000 гривень, згідно з додатком 1  цього рішення;

- видатки сільського бюджету у сумі  4422868 гривень, у тому числі, видатки загального фонду сільського бюджету - 4222868 гривень та видатки спеціального фонду сільського бюджету - 200000 гривень, згідно з додатком 2 цього рішення.

2. Визначити оборотний касовий залишок бюджетних коштів сільського бюджету у розмірі 10000 гривень.

3. Затвердити в складі видатків сільського бюджету кошти на реалізацію місцевих (регіональних) програм у сумі 83000 грн., згідно з додатком №3 до цього рішення.

     Установити, що фінансування видатків, визначених додатком 3, проводиться, згідно з програмами, що затверджені рішеннями сільської ради.

4. Затвердити перелік захищених статей на 2019 рік відповідно до статті 55 Бюджетного кодексу України захищеними видатками місцевого бюджету видатки загального фонду на:

         -  оплату праці працівників бюджетних установ;

         -  нарахування на заробітну плату ;

         -  придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів

         -  забезпечення продуктами харчування;

         -  оплата комунальних послуг та енергоносіїв;

         -  соціальне забезпечення ( інші виплати населенню);

      -  дослідження та розробки, окремі заходи розвитку з реалізації державних   (регіональних) програм;

        - окремі заходи з реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку.

5. Відповідно до статей 43 та 73 Бюджетного кодексу України надати право виконавчому комітету сільської ради отримувати у порядку визначеному Кабінетом Міністрів України:

  - позики на покриття тимчасових касових розривів сільського бюджету, пов'язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов'язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду

6. Виконавчому комітету сільської ради забезпечити в першочерговому порядку потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановленого законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами. Затвердити ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для кожної бюджетної установи, виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань.

7. Установити, що у загальному фонді сільського бюджету на 2019 рік до доходів належать надходження, визначені статтею 69 Бюджетного кодексу України.

8. Встановити, що джерелами формування спеціального фонду сільського бюджету України на 2019 рік у частині доходів є надходження, визначені статтею 69.1 Бюджетного кодексу України.

9. Установити, що джерелами формування спеціального фонду сільського бюджету на 2019 рік у частині фінансування є надходження, визначені статтею 71 Бюджетного кодексу України.

10. Надати право виконкому сільської ради за погодженням із постійною комісією сільської ради з питань бюджету у період між пленарними засіданнями сесії сільської ради:

10.1. Приводити у відповідність до змін та доповнень бюджетної класифікації доходи, видатки, кредитування та джерела фінансування сільського бюджету, здійснювати протягом 2019 року розподіл та перерозподіл обсягів субвенцій і дотацій з Державного бюджету України та інших місцевих бюджетів, виходячи з змін, внесених законодавчими актами, нормативними урядовими рішеннями та рішеннями місцевих рад.

10.2. У межах загального обсягу бюджетних призначень головного розпорядника коштів перерозподіляти видатки за функціональною класифікацією видатків, у тому числі обсяги регіональних програм.

11. Встановити, що в процесі виконання сільського бюджету перерозподіл видатків за економічною класифікацією в межах затвердженого загального обсягу бюджетних призначень головного розпорядника коштів по загальному та спеціальному фондах сільського бюджету здійснюється  розпорядження сільського голови  за обґрунтованим поданням головного розпорядника коштів.

12. Додатки № 1-3 до цього рішення є його невід’ємною частиною.

13. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голову постійної комісію з питань планування бюджету і фінансів  Дубей А.І.

14. Рішення набуває чинності з 01 січня 2019 року.

 

 

 

Сільський голова                                                                                     І.М.Шоля


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь