Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В УКРАЇНІ СТАРТУВАЛА РЕЄСТРАЦІЯ НА ПРОБНЕ ЗНО

Дата: 10.01.2019 14:05
Кількість переглядів: 825

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ?? ????? ???????? ??????? ???????????? ? ????????? ???¦???? ???? ??? ???????? ??????З 8 до 31 січня 2019 року кожен охочий може зареєструватися на пробне ЗНО – така можливість відкрита на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Тестування відбудеться 16 та 23 березня.

Участь у пробному ЗНО не є обов'язковою, кожен може долучитися за власним бажанням. Його результати не зараховуються як оцінки за державну підсумкову атестацію та не впливають на конкурсний бал під час вступу.

Пробне ЗНО проводиться для того, щоб учасники ознайомилися з процедурою тестування, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до робочого місця тощо.

Щоб пройти пробне оцінювання, необхідно створити особистий кабінет на сайті відповідного регіонального центру. Ознайомитися з переліком центрів та закріплених за ними областей можна на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Слід підкреслити, що проходження пробного ЗНО є платним. Після реєстрації учасники отримають квитанції для оплати тесту. Вартість кожного тестування визначає регіональний центр оцінювання якості освіти.

Після оплати учасники отримають електронне запрошення-перепустку. У ній будуть вказані час і місце проведення оцінювання.

Пробне ЗНО відбудеться з таких предметів:

16 березня – з української мови і літератури;

23 березня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета. Результати будуть оприлюднені у кабінетах учасників до кінця березня.

Важливо зазначити, що реєстрація на пробне тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО.

Нагадуємо, що наприкінці грудня набули чинності Умови прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік.

З 14 до 21 січня МОН проведе серію регіональних нарад-семінарів щодо організації вступної кампанії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь