Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Амбулаторії Хустщини поповнились комп’ютерним обладнанням.

Дата: 12.04.2019 10:54
Кількість переглядів: 1170

Фото без описуУ рамках проекту Світового Банку "Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей в Закарпатській області" придбано ноутбуки для Хустського центру первинної медико-санітарної допомоги.

Мета проекту – створення електронного реєстру пацієнтів та використання техніки для основної роботи лікаря первинної ланки, а саме для заповнення і введення декларацій пацієнта.

Перший заступник голови райдержадміністрації В. М. Сабадош та заступник голови районної ради М. М. Калинич мали змогу вручити нове комп’ютерне обладнання медичним працівникам амбулаторій м. Хуст, с. Данилово, с. Бороняво, с. Березово, с. Залом, с. Липовець, с. Нанково, с. Н. Бистрий, с. Яблунівка та с. Сокирниця Хустського району.

«Наша команда продовжує системну роботу з відновлення матеріально-технічного бази та розбудову інфраструктури системи охорони здоров’я.

Нещодавно нами придбані санітарні автомобілі для медичних закладів району, заплановані капітальні ремонти ряду амбулаторій Хустського району, а також оголошені тендери на будівництво нових і сучасних амбулаторій в кількох населених пунктах району.

Для цього залучені різні джерела бюджетів, як державного, так і місцевих. Роботу щодо забезпечення фінансування ми провели спільно із секретарем бюджетної комісії обласної ради Мирославом Білецьким, депутатом Верховної ради України Валерієм Лунченком, а також депутатами Хустської районної ради, за що їм окреме спасибі.

Також хотів би відмітити, що востаннє будівництво нових медичних установ в районі проводилося ще за часів УРСР. Тож такі результати та перспективи командної роботи не можуть не тішити.

На моє переконання - це не останній такий проект, який ми реалізуємо спільними зусиллями. Маємо ще багато цікавих ідей та проектів, але все по черзі», - коментує голова Хустської РДА Назарій Павлій.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь