Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ФЕСТИВАЛЬ «ВАСИЛЛЯ» ВЖЕ ЧАСТУЄ ЗАКАРПАТЦІВ ТА ГОСТЕЙ СВЯТА

Дата: 10.01.2019 13:54
Кількість переглядів: 684


У середу, 9 січня, відкрив свої локації ІІ Міжнародний гастрономічний і колядницький фестиваль «Василля». Погода прикрасила площу Народну найкращими зимовими пейзажами, а виробники вина, меду, сиру, фермерських продуктів додали святкового антуражу і апетитних ароматів.

До п’ятниці до «Василля» приєднаються гості з різних куточків України, області й з-за кордону – Румунії, Польщі, Македонії, Німеччини, Угорщини, Чехії, Словаччини… Зі смачними наїдками і оригінальним крамом вони вітатимуть гостей ярмарку. Поки що фестиваль частує, а вже відзавтра почне колядувати, щедрувати і тішити присутніх концертною програмою.

Зараз на площі Народній близько 50 учасників ярмарку пропонують своїм гостям придбати домашні сири, вино і настоянки, м’ясну продукцію, випічку, вироби і декор із дерева, сувеніри. Бажаючі можуть скуштувати найсмачніше закарпатське м’ясо – ковбаски, шовдарь, шашлик і зігрітися пряним глінтвейном. З кожним днем кількість учасників, наметів, асортимент продукції зростатимуть і розширюватимуться. Загалом участь у масштабному ярмарковому дійстві візьмуть понад 120 виробників.

Фестиваль «Василля» з притаманним закарпатським колоритом сповнив центр міста атмосферою свята і зігрів містян своєї гостинністю. Тож запрошуємо долучитися, аби відчути, посмакувати і порадіти!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь