Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Драгівська ЗОШ розпочала свій шлях до оновлення

Дата: 10.06.2019 13:48
Кількість переглядів: 886

Хоча останній дзвінок і пролунав у школах району та ремонтні роботи, розпочаті на початку року, в навчальних закладах Хустщини продовжуються повним ходом.

Сільська школа давно потребувала уваги.Так, Драгівська ЗОШ розпочала свій шлях до оновлення.

Зокрема здійснено заміну вікон на двох навчальних корпусах (105 вікон і 4 вхідних дверей). Всього ж школа нараховує понад дві сотні вікон, решта – а це на центральному корпусі – поки на черзі.

Власне, фінансування об’єкту здійснювалось з державного бюджету через соціально-економічний розвиток окремих територій та співфінансування з місцевого бюджету.

«Шкільні покращення Драгівської ЗОШ, які вдалося здійснити в найкоротший термін, досі ж не вдавались десятиліттями» - коментує голова Хустської райдержадміністрації Назарій Павлій.

«В перспективі й ремонт харчоблоку школи, частина коштів на що вже виділена. Решту коштів спрямують на реалізацію даного проекту пізніше.

Їдальня розрахована на 120 посадкових місць, а харчується більше двохсот школярів, тому обідають останні по черзі.

Таким є результат спільної командної роботи секретаря бюджетної комісії, депутата Закарпатської обласної ради Мирослава Білецькогo (Myroslav Biletskyi), Народного депутата України Валерія Лунченка (Валерій Лунченко) та депутатського корпусу Хустської районної ради. Саме згуртувавшись ми маємо змогу створювати належні умови для освітян Хустського району та реалізовувати оці неможливі проекти.

І кожного разу ми наголошуємо, що втілення в життя та фінансування таких об`єктів стає можливими в першу чергу завдяки платникам податків, за що їм окреме спасибі», - зазначає голова Хустської РДА Назарій Павлій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь