Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

19 лютого в малому залі райдержадміністрації відбулася підсумкова нарада працівників культури району за результатами роботи у 2018 році.

Дата: 20.02.2019 13:47
Кількість переглядів: 995

Фото без описуУ нараді взяли участь голова Хустської райдержадміністрації Назарій Павлій, заступник голови Михайло Попович, заступник голови районної ради Михайло Калинич та працівники галузі культури.

З вступним словом виступила начальник відділу культури Світлана Дзяпко, ознайомила присутніх з порядком денним наради, розповіла про результати роботи у звітному періоді та представила короткий перегляд узагальненого відеоролика телепроекту «Культурними стежками». Також наголосила, що за підсумками реалізації телепроекту в мережі Фейсбук найбільше переглядів отримало с.Липча, а наймасовішим визнано с.Липецька Поляна з їх проектом «Зустріч отари з полониною».

Також, приємною частиною заходу було вручення сертифікатів та призи «за креативність».

Кожен з керівників доповів про роботу 2018 року, обговорили проблемні питання та сприяння розвитку сільського зеленого туризму.

Голова Хустської РДА Назарій Павлій у своєму виступі звернув увагу присутніх на вдосконалення роботи як клубних, так і бібліотечних установ району, впровадження нових, сучасних методів для розвитку культурного життя району, проінформував присутніх, що з ініціативи РДА фінансування програми з культури було збільшено у більш ніж два рази у 2019 році, а також побажав працівникам цієї сфери натхнення та успіхів у роботі.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

                                                                                Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь