Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виїзні профорієнтаційні заходи для молоді

Дата: 05.10.2018 13:34
Кількість переглядів: 666

Фото без описуОдним із найважливіших рішень людини в її житті є вибір професійної діяльності. Протягом 2 та 4 жовтня 2018 відділом активної підтримки безробітних Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості були проведені виїзні профорієнтаційні заходи для учнівської молоді 8-11 класів Нижньоселищанської загальноосвітньої школи I-III ступенів та Нанківської загальноосвітньої школи I-III ступенівна тему: «Крок на зустріч мрії, моя майбутня професія».

Начальник відділу активної підтримки безробітних Мар’яна Боїшко ознайомила учнів цих шкіл з послугами, які надає служба зайнятості, переглянули відеоролики профорієнтаційного спрямування, згадали про навчальні заклади, почули про можливість пройти тестування, щоб визначити свою схильність до типу професій. Також  провели профорієнтаційну гру на тему: «У світі професій». Учні активно приймали участь у дискусіях та обговоренні майбутнього вибору професії.

Директор Хустської міськрайонної філії Володимир Гуц зазначив що : «…вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться Ваше подальше життя. Всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності. Професію слід вибирати свідомо, обдумано, враховуючи свої інтереси, нахили, здібності, внутрішні переконання, стан здоров’я, потреби суспільства у кадрах, адже існує багато цікавих, творчих, необхідних професій, Вам лише потрібно вибрати ту, яка до душі, яка зробить Вас щасливими людьми і тут найголовніше – не схибити…»

Багато запитань було від учнів стосовно професій, які орієнтують на самозайнятість. Приємно спостерігати за такою активною Фото без описумолоддю і будемо сподіватись, що їх мрії збудуться.

На заході були присутні понад 100 учнів старшокласників у кожній з шкіл, які виразили свою подяку за  проведення заходів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь