Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася зустріч голови Хустської районної державної адміністрації Назарія Павлія із новопризначеним військовим комісаром Хустського об'єднаного міського військового комісаріату Василем Зубатовим.

Дата: 09.10.2018 13:18
Кількість переглядів: 863

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.На зустрічі також були присутні голова Хустської районної ради Юрій Іванчо, військовий комісар Закарпатського обласного військового комісаріату Богдан Череміський, керівники структурних підрозділів державної адміністрації, організацій та установ району.

Під час представлення було наголошено, що підполковник є досвідченим офіцером ЗСУ. До цього часу займав посаду військового комісара Виноградівського військового комісаріату. Родом він із Луганської області.?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.

Назарій Іванович привітав Василя Сергійовича з призначенням та побажав плідної роботи, успіхів у нелегкій праці та порозуміння і налагодження тісної співпраці з органами влади та з керівниками місцевих рад направленої на вирішення проблемних питань, досягнення спільно поставлених першочергових завдань для зміцнення обороноздатності Української незалежної держави та пов’язаних з призовом на строкову військову службу.

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.В свою чергу військовий комісар подякував керівництву району за довіру та підтримку, висловив сподівання на знаходження спільної мови з органами влади, керівниками установ, організацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь