Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

23 лютого, в м.Хуст відбулось урочисте відкриття сучасного сервісного центру МВС України.

Дата: 25.02.2019 11:53
Кількість переглядів: 1057

Фото без описуПраво перерізати святкову стрічку з нагоди відкриття було надано представникам влади області, району та міста. Відзначимо, що даний проект було реалізовано, у тому числі, за сприяння та підтримки депутата Верховної Ради України - Валерія Лунченка, а також секретаря бюджетної комісії Закарпатської обласної ради, Мирослава Білецького, який за сумісництвом є заступником голови комісії з питань розробки та розгляду проектів, які фінансуються із Державного фонду регіонального розвитку.

В результаті спільної та командної роботи вдалося залучити кошти МВС України та Державного фонду регіонального розвитку.

Новий сервісний центр є дійсно зручним для відвідувачів, адже у ньому передбачено комфортні місця для очікування та відокремлені закриті робочі місця, де відбувається безпосередньо оформлення замовленої послуги, а також відведене місце для діток.

Голова Хустської РДА Назарій Павлій відмітив: "Сьогоднішню подію можна по праву назвати святковою, адже створення комфортних умов, які забезпечено в даному сервісному центрі, дає змогу підвищити кількість поданих та опрацьованих заяв громадян та покращити рівень обслуговування. Даний центр значно прискорить та полегшить отримання послуги нашими краянами, сприятиме економії часу, зусиль та ресурсів".

Фото без опису Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису Фото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без опису                                                     Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь