Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У навчальних закладах Хустщини продовжують вживати заходів з енергозбереження.

Дата: 12.04.2019 11:53
Кількість переглядів: 1151

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.Так, у Рокосівській загальноосвітній школі замінили старі дерев’яні вікна, які вже не захищали приміщення від вологи, вітру та низьких температур.

Натомість було встановлено нові, сучасні, металопластикові вікна, які зберігатимуть тепло, особливо в зимовий період, візуально збільшать простір, забезпечать комфортні умови для навчання дітей та покращать зовнішній вигляд закладу.

Загалом, заходи з тепломодернізації у цьому навчальному закладі розпочато ще у минулому році.

Вже на початку нового навчального року у двоповерховій будівлі школи було встановлено більшу частину енергозберігаючих склопакетів, на даний час роботу по заміні вікон повністю завершено.

Як зазначає голова районної державної адміністрації Назарій Павлій: «Спільною працею з Народним депутатом України Валерієм Лунченко, депутатом Закарпатської обласної ради, секретарем бюджетної комісії Мирославов Білецьким, а також депутатським корпусом Хустської районної ради ми окреслили об’єми нашої роботи. Зрозумілим є те, що сьогодні вже назріла проблема модернізації освітньої галузі, підняття освітнього потенціалу, забезпечення рівного доступу до якісної освіти. Саме на ці та інші цілі і направлена командна робота, яка є запорукою позитивного результату».

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь