Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День відкритих дверей у Хустському професійному ліцеї сфери послуг

Дата: 24.04.2019 11:44
Кількість переглядів: 1376

Закінчується навчальний рік і перед випускниками шкіл постає питання вибору професійного шляху, що дозволить розкрити особистий потенціал та зайняти гідне місце на ринку праці. З цією метою за сприянням Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості відбуваються заходи, спрямовані на професійну орієнтацію молоді та популяризацію затребуваних на ринку праці професій. 
         

Так, 23 квітня 2019 року, на базі навчально-практичного центру сучасних швейних технологій і дизайну Хустського професійного ліцею сфери послуг проведено День відкритих дверей навчального закладу.  Заклад освіти з привітністю зустрічав гостей – учнів 8-11 класів загальноосвітніх шкіл Хуста та Хустського району. З привітальним словом до учасників та гостей заходу  звернулася заступник директора з навчально-виробничої роботи Тетяна Погребняк, яка наголосила, що захід спрямований на популяризацію професій, яких потребує сучасний ринок праці, а також ознайомила учнів із професіями, з яких здійснюється підготовка у закладі професійно-технічної освіти. 
Представники Хустського професійного ліцею сфери послуг презентували заклад освіти та організували екскурсію, ознайомивши учнівську молодь з умовами навчання, матеріально-технічною базою виробничих майстерень. Школярів чекала захоплива презентація робітничих професій, майстер – клас перукарів, а прикрасою заходу стало дефіле «Театр мод». 
         День відкритих дверей, який вже став традиційним,  допоможе представникам  молодого покоління не тільки знайти роботу за спеціальністю, а й отримувати гідну заробітну плату та, що найголовніше, залишитися  працювати в Україні і не шукати кращої долі за кордоном. У заході прийняло участь більше 100 школярів. 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь