Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чергова нарада з керівниками структурних підрозділів державної адміністрації, організацій та установ району

Дата: 08.10.2018 11:34
Кількість переглядів: 1025

?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.Чергову нараду з керівниками структурних підрозділів державної адміністрації, організацій та установ району провів сьогодні, 08 жовтня 2018 року, голова Хустської районної державної адміністрації Назарій Павлій.

 

У нараді взяли участь: перший заступник голови Хустської РДА Віктор Сабадош, заступник голови Хустської РДА Михайло Попович, заступник голови Хустської районної ради Михайло Калинич.?????????»?????° ?????? ???????????????° ???°?????????° ???µ???¶?°?????° ?°?????????????????°??????.

На нараді, зокрема, обговорили питання: стан готовності підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та бюджетних установ району до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років; порядок та особливості нарахування субсидій на оплату житлово-комунальних послуг; підготовку до відзначення Дня захисника України; фінансове забезпечення району; про хід медичної реформи в первинній ланці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь