Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З Днем Вчителя!

Дата: 07.10.2018 11:31
Кількість переглядів: 655

Світлина від Хустська районна державна адміністрація.Шановні освітяни, ветерани педагогічної праці, молоді педагоги Хустщини! Перша неділя жовтня на календарі сповіщає нам про свято людей найблагороднішої та найвідповідальнішої професії.

День учителя є справжньою урочистістю національного, суспільного масштабу, бо немає у світі людини, чия доля ніколи не перетиналася б із долею вчителя, вихователя, педагога.

Діти – майбутнє кожного з нас, нашої держави. І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє – молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни. Ви несете людям добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються, у вас вчаться. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

З нагоди Вашого професійного свята щиро дякую Вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість.

Пишаюся професійною та потужною освітянською родиною Хустщини, завдяки якій формується, виховується, навчається й розвивається наше майбутнє покоління, готове своїм непересічним інтелектом довести Україні і світу, що наша держава є конкурентоспроможною, успішною, багатою.

Шановні освітяни щиро вітаю Вас із професійним святом! Бажаю Вам успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, міцного здоров’я, мирного неба, творчої енергії та людської поваги.

Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії, кожен Ваш день повниться новою радістю та перемогою, здійснюються ваші плани в ім'я щасливого майбутнього нашого краю та держави.

З повагою
Голова Хустської РДА 
Назарій Павлій

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь