Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

21 листопада відбувся мітинг- реквієм до Дня Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2018 11:07
Кількість переглядів: 662

Фото без опису21 листопада відбувся мітинг- реквієм до Дня Гідності та Свободи, за участі голови районної державної адміністрації Назарія Павлія, першого заступника голови райдержадміністрації Віктора Сабадоша, голови районної ради Юрія Іванчо, заступника голови районної ради Михайла Калинича, представників структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, делегацій від установ та організацій й громадськості.

Саме у цей день, п’ять років тому, на Майдані з’явилися перші намети, що дали початок великій та переможній боротьбі свідомого українства проти тогочасного режиму. Мільйони людей вийшли на вулиці з гаслом «Україна – це Європа». І їх вибір боротьби за свободу та гідність – виправданий.Фото без опису

Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять героїв, які розпочавши виснажливу боротьбу, показали всьому світові, що українська нація – це нація нескорених, сильних духом, гідних, вільних нащадків славного козацького роду.

Опісля перед присутніми виступили вокальне тріо «Оксамит» викладачів Нижньоселищенської дитячої школи мистецтв з композицією «Не твоя війна».

Фото без описуТакож в фойє оформлено книжково-ілюстративну виставку, з якою мали можливість ознайомитись всі охочі. В кінці заходу кожен присутній мав змогу запалити свічу пам’яті.

Вічна пам’ять героям, що полягли в боротьбі за Україну! Герої не вмирають! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь